Blog

PLAY – OFF ME U21 2023 Žilina

Vstupenky už nachystané, ešte sa môžete prihlásiť o cca 5ks (sú zdarma ale na fest povzbudzovanie, nie na lúskanie jadierok ) PLAY - OFF ME U21 2023 Žilina 23.9 18:00hodSLOVENSKO VS UKRAJINA +421 907 336 601

Vzdelávanie v Future Generation Europe

V sobotu 17.9.2022 sa uskutočnilo vzdelávanie mladých ľudí z oz Future Generation Europe. Jedná sa o dobrovoľníkov, ktorých zámerom je ďalšie vzdelávanie na školách a medzinárodná spolupráca v tejto oblasti. Zažili sme spolu veľmi pozitívnu a tvorivú energiu.

Čistenie nemocničného parku v Galante

V sobotu 17.9.2022 sme sa zúčastnili podujatia organizovaného občianskym združením Templars Slovakia. Pri tejto akcii sa odstraňovali staré suché konáre a odpratával bordel z nemocničného parku v Galante.

Novootvorená prevádzka Galanta

Od 1.9.2022 sme pre Vás otvorili novú prevádzku Fandíme Slovensku v Galante. Medzi náš sortiment zaraďujeme len Slovenské výrobky prevažne od drobných výrobcov a hand made Slovenskú tvorbu. Okrem nášho sortimentu ponúkame aj odberné a podacie miesto pre Packetu, DHL a SPS. Samozrejme v rámci nášho sociálneho podniku aj na...

Výročná správa občianskeho združenia

Hlavné ciele občianskeho združenia definované podľa zákona č. 112/2018  Z.z o sociálnej ekonomike  a sociálnych podnikoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov ( ďalej len “ zákon č. 112/2018 Z.z)

Zuzana Rehák Štefečeková – tvorba albumov

Sme veľmi radi že sme pre Zuzanu Rehák Štefečekovú mohly a dokázali zaarchivovať a preniesť do online verzie, články štartovné čísla a celkovo súhrn jej úspechov, ktorých je naozaj mnoho. Prinášame Vám z tejto akcie pár fotiek.